Tuesday, September 9, 2008

AND THE RESULT IS????????


dua kali aku test....dua dua -VE...mama xpeknen le marissa...tp still confuse ni...last period 30/7/08....bulan 8 CIK P x mai spai laaa ni...xpelah, kalu mgu dpn CIK P x mai laie, nk wat lg le UPT ni.....hehehheehhehe....semalam waktu g beli alat tu, ayah sengih jer....pastu pg td ckp kat dia, dia igtkan +VE ler....mama sengih2 jer...pastu tjuk alat tu kat dia...ayah ckp...'xpelah, xde rezki lg'.....'boleh cuba lagi....hihihihihiihihihihihiih.........xcited tu mama spai 2 kali wat test guna alat yang lain brand...tp hasilnye ttp sama gak...ememmmmmmm...xdapek ler nk berjemaah ngan MUMMY SOFEA....kalu x puas ati gak, nk g jumpa Doktor Marisa ler...ni bkn marissa anakku itu tp doktor ni nama dia sama ngan marissa tp nama penuhnye MARISA AMILIA...nama anakku itu MARISSA NURILMYA...lbh kurang je bunyi...klinik dia kat bwh opis ni jer...doktor ni very friendly u know....i likeeeeee.......ari tu sunatkan marissa pun ngan doktor ni...dia kemain suka lg kat marissa...dok pegang jer...ms tu xde patient...blh le dia mendokong marissa sepuas ati...dia ckp dh lama xde bb...ank dia yg bongsu pn dh 5/6 thn...mcm tu ler...ckp kat dia...mengandung le lg doktor...dia ckp xnkler sbb umur dh lanjut...umur dia pn dh 40-an gtu...

3 comments:

Aiza Parman said...

sedihkan kalau buat testing tapi -ve,...takpe keep on trying ya..insyallah.

eija said...

pu3...aku ada sesuatu utkmu sempena ramadan ni. mai amek kat blog aku yer.

lg satu jgn kuciwa kalo resultnya -VE. nanti try lagik dan lagik sampai +VE.

Our Dreams Of Life said...

salam..kasut kikilala putih tu sebijik my doter punya..tp silap beli saiz 3,x muat nk pakai lagi