Friday, December 5, 2008

GADJET BARU

ni leopard...

untuk bdk tecit ni main lompat2 cam kuda...

tp bdk kecit ni suka naik turun naik turun jer..xreti nk lompat2 lg...ekekekek
so pada sesiapa yg nk beli menatang ni, leh klik link ni www.intanpayung.com. rege dlm 67+++ sekali ngan kos penghantaran...chewah...siap promot lg ni...leopard ni jenis getah berangin...pam disertakan sekali...daku berkenan ngan menatang ni ms g bw bdk kecit tu g klinik LITA ALIS kat presint 9 nun...byk tol menatang ni...

7 comments:

Liana Majid said...

wehh pu3.. gadjet itu out of stock daaa.. mu beli terus abihh ekekeke

-iLLa- said...

liza,aku x jupe r menda alah nih dlm website tuh penama menda alah nihh??menatang apa lg adaa??

maya said...

assalamualaikum....
hi nisda...
tq sebab sudu baca blog maya yg x sebera tu..maya selalu perasan nisda kat cari.tp segan nk tegur..almaklumlah kita org baru.

Kak Ton said...

liza..nape x leh bukak website tu ek..?
pernah nampak jual mende ni kt kedai barang baby kt pkns shah alam..apeke name kedai tu..tp mase tu sarah tecit lagi..takde le beli..mcm best je kan :)

zamarissa said...

kak...
dh OUT OF Stock ler...

akak bukak web tu pastu search INFLATABLE...

kalu akak nk order,
leh bgtau sy...
nti sy ckp kat tokey dia...
dlm 1-2 bln br stok spai...

zamarissa said...

maya....
slh comment ek????
ni blog pu3 ler...bkn kak nis...

eija said...

berkenan lah plak tgk menatang leopard ni. tp x bleh masok website tu.